Mijn woorden en beelden

"Joppe:bouwer, denker, prater en verteller, gepassioneerd en deskundig ... een wijs mens, zorgzaam voor zijn vrienden, zijn pap en mam en zijn familie, soldaat, strijder, held. Altijd in ons hart, in ons aller herinnering en daardoor steeds zichzelf en ons allen met elkaar verbindend. Aan de stevigheid van deze band zal Joppe altijd blijven bouwen. Met een gele en witte roos voor Vriendschap en Vertrouwen en de rode roos voor Liefde." Dit symbool van de witte, gele en rode roos heeft Joppe gekozen als zijn blazoen.

Nieuwe reacties

02.10 | 09:25

Lord Bubuza verenigde mijn man en ik na 8 jaar scheiden .. Het begon allemaal toen mijn man vreemd ging en elke keer dat ik klaagde dat hij niet zou luisteren in plaats daarvan zal hij wakker worden zonder een woord te zeggen, kwam hij op een dag thuis va

03.08 | 21:49

Ha Maarten, dank voor je reactie. Jij houd je bezig met de geschiedenis v.d. Fröbergen? Ben benieuwd naar de documenten waar je het over hebt. Van de marine?

03.08 | 18:00

Erg mooi verhaal, ik heb documenten die je verhaal bevestigen. Ondertussen boek besteld.

19.05 | 17:28

Een nieuwe toevoeging aan mijn website: Schrijfsels. Oefeningen in schrijven, gedachtespinsels, gedichtjes, mijmeringen, zo maar wat gepraat.