Mijn woorden en beelden

Nadat Wim en Walter mij hebben overtuigd dat ik echt moet doen wat helemaal ik is, bij mij past en gewoon moet gebeuren is hier het eerste bericht van mijn blog.

Mijn blog is bedoeld om het proces te bewaken en om te zorgen dat ik echt aan de slag ga en blijf. Dit berichtje is eigenlijk even een korte test. Oefenen met hoe het werkt. Moet nog even uitproberen wat allemaal kan en wat niet. En heel belangrijk natuurlijk: hoe krijg ik lezers van mijn blog?

Nieuwe reacties

02.10 | 09:25

Lord Bubuza verenigde mijn man en ik na 8 jaar scheiden .. Het begon allemaal toen mijn man vreemd ging en elke keer dat ik klaagde dat hij niet zou luisteren in plaats daarvan zal hij wakker worden zonder een woord te zeggen, kwam hij op een dag thuis va

03.08 | 21:49

Ha Maarten, dank voor je reactie. Jij houd je bezig met de geschiedenis v.d. Fröbergen? Ben benieuwd naar de documenten waar je het over hebt. Van de marine?

03.08 | 18:00

Erg mooi verhaal, ik heb documenten die je verhaal bevestigen. Ondertussen boek besteld.

19.05 | 17:28

Een nieuwe toevoeging aan mijn website: Schrijfsels. Oefeningen in schrijven, gedachtespinsels, gedichtjes, mijmeringen, zo maar wat gepraat.